Florida

 

Universal Studios Florida

Islands of Adventure

World of Harry Potter

Vulcano Bay (på vej)

Tips

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UNIVERSAL'S PARKER I ORLANDO FLORIDA

Universal i Orlando består af 2 temaparker samt et vandland. Den ældste af temaparkerne er "Universal Studios Florida" mens den nyeste kaldes "Islands of Adventure".
 
Vandlandet "Vulcano Bay" åbnede 25 maj 2017.
 
I juni 2010 blev "Islands of Adventure" udvidet med "The Wizarding World of Harry Potter" som så i 2014 blev udvidet til også at være en del af den gamle park.

Når du ankommer til Universal, er det første du møder Universal City Walk. City Walk skal du passere igennem for at komme til temaparkerne og består af adskillige restauranter, barer, natklubber samt en stor biograf med 20 sale, inklusiv IMAX.
 

City Walk vågner dog først for alvor til live om aftenen.
 

 
Modsat Disney så ligger Universal's 2 parker lige op ad hinanden, og fra sommeren 2014 er det blevet muligt at tage forlystelsen "Hogwarts Express" imellem de 2 parker.
 
Imellem de 2 indgange finder du "Toothsome Chocolate Emporium & Savory Feast Kitchen", verdens største "Hard Rock Cafe" samt indgangen til de berømte shows med "Blue Man Group".

 
 
 
 


Anvend linkene øverst på siden for at læse mere om de enkelte parker og The Wizarding World of Harry Potter.