Florida

OM HJEMMESIDEN
Formålet med denne hjemmeside var egentlig at fungere som indgang til min rejsedagbog, for familie og venner, under min tur til Florida i november 2009, men hjemmesiden er nu tilgængelig for alle og jeg har tilføjet flere detaljer om at rejse til USA.

Under flere at rejserne har jeg besøgt airshows og forskellige flymuseer.
En del af hjemmesiden har specielt fokus på Florida, som jeg i 2017 besøgte for niende gang. Efterhånden som jeg besøger USA vil der komme flere rejsedagbøger, artikler og mere information om at rejse i USA.

Jeg har siden 2005 besøgt USA 21 gange. Jeg håber at siden kan hjælpe med, og evt. inspirere til, at rejse til USA.

Jeg har besøgt (ikke kun kørt igennem) følgende stater: Arizona, Californien, Nevada, Utah, Louisiana, Mississippi, Alabama, Georgia, Tennessee, Virginia, Massachusetts, Pennsylvania, Florida, Ohio, New York, North Carolina, South Carolina og hovedstaden Washington DC.

Du kan også finde rejsetips og rejsenyheder på Facebook og Twitter:

https://www.facebook.com/ferieiusa, https://twitter.com/ferieiusa
 


Selfie fra besøg i Washington DC 2014

Mine rejser til USA  - links går til den pågældende rejsedagbog:


Tekst og billeder
Medmindre andet er angivet, så repræsenterer alt indhold på hjemmesiden mine egne oplevelser/erfaringer, og andre kan have andre oplevelser.

Alle billederne på hjemmesiden markeret med www.ferieiusa.dk må du frit benytte på dine egne sider, da disse billeder er taget af mig. Vandmærket www.ferieiusa.dk skal være synligt.
Du må også gerne linke til www.ferieiusa.dk, men det er valgfrit
 

Mange har spurgt - hvorfor besøge Florida igen?
De tre første besøg var med arbejdet, og derfor var der ikke tid til meget andet, men i 2009 valgte jeg at tage af sted på ferie i 20 dage inden arbejde og det gav mig lyst til mere. Der er så meget at se og opleve, og det var f.eks. først på min fjerde tur i 2010 - som så også var ren ferie - at jeg besøgte Disney.


Desuden rejser jeg ofte alene, og jeg er ved at være godt kendt med området omkring Orlando, hvilket gør at jeg føler mig godt tilpas og kan finde rundt. Dertil kommer fornuftige priser på fly, billeje og hoteller samt fantastiske forlystelsesparker, shows, musik osv. samt godt vejr og søde mennesker.

Florida har også fungeret som udgangspunk til mine rundture i det sydlige USA.
 

 

Vis/Gem info om Cookies

 
KONTAKT
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig via kontaktsiden eller via e-mail til .

Du kan også stille spørgsmål via Facebook, her er der flere der kan bidrage med svar, og andre kan også læse spørgsmål og svar.

SENESTE OPDATERING
Denne side blev opdateret den
12/05/18.