Florida

INTERNATIONAL DRIVE
Når man skal vælge et sted som udgangspunkt for opholdet i Orlando, så kan man vælge at bo i et af Disneys resorts eller Universals hoteller. Ved at bo på et af de officielle resorts/hoteller medfølger som regel en række fordele som tidlig adgang til parkerne, express adgang uden om de almindelige køer til forlystelserne osv. For både Disney og Universal vedkommende findes der hoteller/resorts i forskellige prisklasser.

En anden mulighed er, at bo ved International Drive (I-Drive) eller Universal Boulevard. De to veje følges i en vis udstrækning parallelt. Med hensyn til I-drive som jeg har boet ved adskillige gange, så er her et mangfoldigt udpluk at hoteller (mere end 100), restauranter (mere end 150), barer, vandlande, store minigolf anlæg, spillehaller, spillesteder, butikker, supermarkeder, outlets osv. Jeg har endda set et sted hvor man kan få hvidere tænder på 15 min.
Hotelpriserne går fra ca. 200 kr. og op til mere end 1000 pr. nat. Mange af hotellerne kan bookes via hotel-portaler som hotels.com og booking.com.

Er formålet med besøget at besøge Disney, så er der tale om en køretur med bil på ca. 20-25 min., mens Universal kan nås på ca. 5-10 min. Det er i øvrigt også muligt at spadsere ud til Universal hvis du bor i den nordlige ende af I-Drive.

Mange af hotellerne på I-Drive tilbyder desuden gratis shuttle til de forskellige parker - vær dog opmærksom på at nogle at turene kan tage ekstra lang tid, da shuttlen skal rundt til andre hoteller og samle folk op. Enkelte hoteller har også deres egen taxa/limousine service hvor der er tale om faste priser, dvs. du inden turen ved hvad du skal betale (minus drikkepenge).
Er i nogle stykker, er det heller ikke dyrt at tage en Taxi - Husk at give chaufføren "drikkepenge".

I-drive er et oplagt sted, hvis man er af sted uden børn, men der er naturligvis også masser af muligheder selv med børn.
 

ANBEFALEDE STEDER
Er du til blues musik, så tag et smut forbi shopping centret Pointe Orlando.

Her finder du en række butikker samt nogle glimrende restauranter, barer/pubs og spillesteder, heriblandt B. B. Kings House of Blues.

I centret er der også en stor biograf, som blandt andet viser film i "IMAX"-format.

Ved Pointe Orlando finder du også WonderWorks.Længere nord på I-Drive (I forhold til Pointe Orlando) kan du finde "Charley's Steak House".

Er du til gode bøffer, så skal du ikke snyde dig selv for et besøg.


 

 

Jeg kan også godt lide T.G.I Fridays (Thank God It's Friday) - en sportscafe kæde som har eksisteret siden 1965, hvor den første restaurant åbnede i New York.

Kæden har også restauranter i Sverige (blandt andet Malmø) og Norge, men indtil videre er de ikke i Danmark (er på vej)


Endelig er der UNO Chicago Bar and Grill, som byder på god atmosfære og god mad.

Kan varmt anbefale en af deres desserter:
UNO DEEP DISH SUNDAE®
Vanilla ice cream, chocolate sauce and whipped cream atop a giant chocolate chip cookie freshly baked in a deep dish pan. Also available in 'mega-sized'.

Ovennævnte restauranter er bare et lille udpluk af de mere end 150 der er placeret omkring I-Drive. Der er noget for enhver smag og tegnebog. Flere restauranter er baseret på buffet: morgen, middag og aften.     


REKLAMEVIDEO FOR I-DRIVE
 
INFOBOKS
Her er en række links til yderligere information omkring International Drive:

Internationaldriveorlando.com

Goflorida
 

ADRESSER
Pointe Orlando
9101 International Drive

Charley's Steak House
8255 International Drive

T.G.I. Fridays
8955 International Drive
og
10811 International Drive

UNO Chicago Bar and Grill
8250 International Drive

 
SENESTE OPDATERING
Denne side blev opdateret den
16/09/15.